Έλα μαζί μας2018-09-09T18:09:44+02:00

Έλα μαζί μας

Η στάση που κρατά ο καθένας μας σε θέματα που άπτονται της προστασίας του πλανήτη και της δυνατότητας επιβίωσης του ανθρώπου με καλύτερες συνθήκες και ποιότητα ζωής, έχει άμεση σχέση με την κοινωνική και πολιτιστική μας δράση.

 

Το «Παίζουμε Οικολογικά & Διαπολιτισμικά» αποτελεί στάση ζωής και είναι η απαρχή ενός μεγαλύτερου οράματος. Είναι σημαντικό να σε έχουμε κοντά μας!

 

Η μέχρι τώρα δράση μας έχει χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από τα μέλη της Ομάδας, αλλά χρειαζόμαστε οικονομικούς πόρους για να να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, για έρευνα, εξοπλισμό, ταξίδια, ενημέρωση και εξεύρεση υποστηρικτών, διοικητικά και άλλα έξοδα. Βοήθησέ μας να παραμείνουμε βιώσιμοι!

Πώς μπορείς να συμμετέχεις

ΜΕΛΟΣ / ΦΙΛΟΣ

ΜΕΛΟΣ / ΦΙΛΟΣ

Γίνε σήμερα και εσύ υποστηρικτής μας, επιλέγοντας το ποσό της εισφοράς σου, τη συχνότητα και τον τρόπο καταβολής που προτιμάς και βοήθησε μας να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερους ανθρώπους διεθνώς.

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

Το Τακτικό Μέλος έχει μια ετήσια εισφορά των 25 ευρώ. Με αυτό το ποσό μπαίνει στην Ομάδα / Κοινότητά μας, με αναφορά και φωτογραφία στο site μας.

Διάβασε Περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμμετάσχεις εθελοντικά στη δράση μας, ανάλογα με τον χρόνο που έχεις να διαθέσεις ή τα ενδιαφέροντά σου.

Διάβασε Περισσότερα

 

ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΩΡΕΕΣ

ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΩΡΕΕΣ

Η Χορηγία ή Δωρεά σου θα βοηθήσει την Ομάδα μας να κάνει μεγαλύτερη και πιο σωστή έρευνα πάνω στα θέματα των δράσεων που ετοιμάζουμε.

Διάβασε Περισσότερα

ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η κοινωνική δράση είναι σημαντική για μια εταιρία καθώς επηρεάζει τους εργαζομένους, τους καταναλωτές, τους πελάτες και τους επενδυτές.

Διάβασε Περισσότερα

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Με στόχο την ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για τη δράση μας, σκοπεύουμε να διοργανώσουμε διάφορες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα.

Διάβασε Περισσότερα

Υποστήριξέ μας με τρόπους που εσύ θα προτείνεις

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ταλέντο σου, ό,τι ασκείς επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά και να διοργανώσεις ένα γεγονός που θα ενισχύσει οικονομικά και θα προβάλει το Παίζουμε Οικολογικά. Επικοινώνησε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις!