Εθελοντής2015-02-01T16:45:56+02:00

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συμμετάσχεις εθελοντικά στη δράση μας, ανάλογα με τον χρόνο που έχεις να διαθέσεις ή τα ενδιαφέροντά σου.

Πιο αναλυτικά:

  • Να βοηθήσεις εθελοντικά μέσω του επαγγέλματός σου, προσφέροντας τις υπηρεσίες σου. Π.χ. εάν γνωρίζεις πολύ καλά μια γλώσσα (κυρίως αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και τούρκικα) σε χρειαζόμαστε άμεσα, καθώς είναι σημαντικό να έχουμε τα κείμενα της δράσης μας σε διάφορες γλώσσες, προκειμένου να ενημερώσουμε για το νέο μας βίντεο και τις πρωτοβουλίες μας. Επίσης, πολύ συχνά χρειαζόμαστε επαγγελματική μετάφραση σε επιστολές που χρησιμοποιούμε προς διάφορους φορείς και εταιρείες. Γραφίστες  είναι επίσης σημαντικοί για την Ομάδα μας.
  • Να οργανώσεις μία  “ομάδα κρούσης”,  η οποία θα δρα υποστηρικτικά στη Δράση μας. Να ενημερώνεις τους φίλους, τους συμφοιτητές σου, τους συνεργάτες σου για το “Παίζουμε Οικολογικά”, να δημοσιεύεις τα νέα μας στα προφίλ σου στα social media, να ενθαρρύνεις τους φίλους σου να μπουν κι αυτοί στην κοινότητά μας, να προβάλλεις τους στόχους μας.  Να βοηθήσεις να φθάσει το μήνυμά μας σε όσους περισσότερους γίνεται.
  • Να δημιουργήσεις εκδηλώσεις όπου θα προβάλλεται το “Παίζουμε Οικολογικά” ή να συμμετέχεις στις δράσεις μας (εκθέσεις, συναυλίες, εκδηλώσεις κ.λπ.), όπου έχουμε παρουσία.  Ενδεικτικά, αναφέρουμε τη συμμετοχή μας στην Ημέρα “Playing for Change” (κάθε Σεπτέμβριο), Πολιτιστικά Φεστιβάλ στα οποία θα προβάλλεται το βίντεο και η δράση μας, αλλά και σε ένα Ετήσιο Φεστιβάλ που σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε από το 2015.

Και σε πολλά άλλα, αρκεί να έχεις φαντασία και να μας πεις τις ιδέες σου!